instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

torstai 13. helmikuuta 2014

Sisäilmasnoukkaa ja golfautorallia

Kun Kaisa oli matkanjohtajana, käveltiin varvasläpsyt jalassa keskimäärin 3km tuntiin. Mun päivinä hommassa oli jotain erilaista. Ensimmäisenä kävelyt korvattiin tuolihissillä ja toisena päivänä golfautolla. Kummat muistat Kaisa paremmin? Kävelyn Palmusaarilla ja Kultakujalla vaiko Ski Dubain ja Sharjah Golf Clubin? muhahaha

Eilinen siis avattiin rannalta, mutta aika nopsaan otettiin metro Mall of the Emiratesille tai kuten se metrossa kuulutetaan "amahatha imaraa" (aika rasittava kieli). Sieltä Krispy Kremelle ja donitsit naamaan ja mäkeen. Ei vaan ihan mikään perusmäki vaan tosiaan sisälaskettelukeskus. Let's take a look:

Ei riitä, että se olis sisälaskettelukeskus vaan sen pitää myös olla samassa tönössä ostoskeskuksen kanssa.

Siellä me puettiin muslimien sun muiden seassa. Kaikkialla vaan varotettiin, että "please, respect muslim culture and don't show full nudity". Jonain päivänä vois kyllä viuhahtaa moskeijassa.

Laskukamppeet oli muuten tykkejä! Ja noin lötköä lumilautaa en edes tienny olevan olemassa. Rossignol (not) in my mind.

Tuolihissi, joka on riittävän hidas.  



Keskuksesta vielä pari sanaa. Asut oli yksinkertaisesti seksikkäät, laudat huonot, mutta kaikenkaikkiaan molemmat oli hauskat. Hissiä hitaammin ei olis pystynyt edes kävelemään ylös. Se oli oikeesti niin hidas, että alko pyörryttäänkin. Silti, aivan miälenvigane aploodi reileille, boxeille ja niille älyttömille kiikkuu-naruradoille ja lumiliukumäkiviritelmille. Lisäks parasta oli tietenkin se, että mennen tullen sai vetää Krispy Kremeä. Ja Kaisakin sai sen maustetaivaansa, ku löyty noin miljoona eri maustetta johonkin sentin kilohintaan. Illalla kokeilin vielä Kaisan tilaamaa sushia. Kai se sitten ihan hyvää oli. 


Mites ois Joski pari lisäsuojaa vielä?

Golf

Hyvin tai huonosti nukutun yön jälkeen alkoi taival toiselle meikäläisen huvitukselle. Se olikin sitten sen sortin paratiisi viime kesänä golf-kiiman saaneelle. Neljän kuukauden tauko näkyi, mutta parin totutteluväylän jälkeen löytyi tatsi. Lopussa loppui energiat, mutta jos siitä keskivaiheelta ottaa 12 reikää, niin niiden pistekeskiarvoks saattoi tulla lähes kolme. Ja kun niitä, jotka eivät golfin pisteytyksistä tiedä, ei asia kiinnosta, niin en mä sinne mitään suoritusta mennytkään tekemään. Menin nauttimaan. Ja kyllähän lopulta ME nautittiin isosti. Kaisa oli loistava caddie ja kenttä premium. Auto kuuluu täällä kaikkiin kenttiin pakollisena ja sitä kyllä kulutettiin koko hinnan edestä. Kaikkiaan tämä huvitus vuokrakamoineen ja palloineen kustansi about 700AED eli 140€. Joka pennin arvoinen kokemus. Tässä kuvina:














1 kommentti: