instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Maailman paras

Wake up and go to the beach! Vähän pelotti aluks, että joutuukohan tyrmään, ku tutustumiskeikka beachille osotti, että naisilla on sukelluspuku uikkarina. Mut kyl me anarkistit sen verran uhmattiin heti ja mentiin länsimaisesti näyttään paljasta pintaa arabeille. Ja lopulta huomattiin, et Kaisan mummobikinit peittikin eniten koko rannallaolijoista, kiitos venäläisille ja heidän pikku-pikku-bikineilleen. Musliminaisetkin veti ihan normaalisti bikineissä, mut peittivät vaa naamansa. Niitä ku ei saa kuvailla, ni vähän salaotoksia koitin ja pieleenhän ne meni.



No mut kun kerran ne Kaisan mummikset ei A, ollut hienot ja B, täyttänyt mun vaatimuksia kokonsa suhteen, lähdettiin shoppailemaan. Mähän olen maailman miehistä se ainoa, joka rakastaa Ikeaa ja ostoskeskuksia. Tasapainoksi vihaan kuitenkin sitä jahkailua mikä tuote lopulta valitaan. Otetaan kaikki. Niinhän siinä kävikin, et Kaisalle tuli muovikassillinen uusia bikineitä ja mulle kassillinen DC:n kamoja. 



Dubaissa pitää about kaiken olla maailman "jotain". Eilen siis käytiin maailman suurimmassa ostoskeskuksessa ja ihasteltiin maailman korkeinta rakennusta maailman pisimmästä täysautomatisoidusta metrosta käsin. Ja kai siellä oli joku maailman suurin akvaariokin.. Ja lisää tulee. Aivan jokapuolella on paikalliset Rakennusliike E Kylä-Kaila Oy:t vauhdissa ja uutta kerrosta tulee joka puolelle. Öisinkin kuuluu "julkkujen pönkkäämisen kolinaa" (raksamies tietää) ja kun tuolla koittaa epätoivosesti kävellä kadulla, ni kokoajan saa luikkia tien yli ku raksaajien aidat on vallannut olemattomat kävelykaistat.



Tänään mennään sitten maailman suurimmalle sisälaskettelukeskukselle vähän snoukkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti