instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

torstai 13. helmikuuta 2014

Martta ja Kirppu, äitillä ja iskällä on ikävä teitä!

Eilen siis aamusali, altailla löhöily ja Kaisan Dubaissa asuvan kamun näkeminen. Kaikenmoista sitä kuuli Dubaista ja vähän muistakin kulttuureista kun kyseessä oli paljon reissaava neitokainen (check this: http://aniksenmakuinen.wordpress.com). Hauskaa oli, voi veljet ja siskot! Nyt tiedän myös, mikä on NHL:ssä paljon näkyvä Tim Horton's, no helkkarin hyvä donitsimesta tietenkin! Lisäks istuttiin Burj Khalifan juurella ja syötiin. Ihan perus vaan.





Sitten otin riskin. Riski oli luokkaa iso. Menin **ttu Gents only parturiin, missä luonnollisesti pelkkiä miehiä leikkaamassa hiuksia. Kertokaa mulle, koska ootte nähnyt tyylikkään arabin? No ette ole! Ne on kaikki aivan liian rumia ja niin olen nyt minäkin. Millä hitolla niin kädetön parturi oli edes saanut sakset käteensä. En laita kuvaa. Tai en mä nyt vieläkään ihan ruma ole, mutta kyllä taas on surffitukka kaukana. Sanoin, että ihan vähän ja takaa vähän enemmän.. Tulos oli, että päältä ei senttiäkään ja takaa alhaalta about kaikki ja muualta ei lainkaan, koska eihän se nyt vaan osannut.

Se siitä. Sitten vaihteeks jotain maailman suurinta. Nimittäin vesisuihkunäytös. Oli upea, ku samalla vielä auringonlasku. Kenellä on LSD-päissään käynyt mielessä, että pistetään vesisuihkut tanssimaan arabilallatuksen tahdissa?



Illalla päätettiin vielä piipahtaa näköalametrolla Palmusaarella, mutta ehkä vähän turha reissu. Päiväsaikaan siellä varmaan näkeekin kunnolla, mutta illalla ei paljoakaan.









Nyt laahataan hiukan perässä, mutta eilisestä snoukkaretkestä tulee illalla ja koitetaan samaan rytäkkään laittaa tämän päivän golfailutkin. Siellä pitäis odottaa autot ja mailat valmiina lämmitettynä meikäläiselle. Off to Golf Club...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti