instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

lauantai 26. helmikuuta 2011

Retkellä

Hei!
Tampereella ollaan. Mä kävin eilen Juhon kanssa lautailemassa Sappeella pari tuntia. Vaikeuksia oli päästä perille ja pari kertaa ajettiin harhaan, mutta siiten kun perille päästiin ni hyvin sujui. Oli todella mukava päivä! Opiskelut meni tällä viikolla vähän niin ja näin, kun keskittyminen oli jo lähtenyt tälle meidän lomaviikolle. Akkujen lataus siis on paikallaan.

Nyt ollaan Tampereella Kaisan siskolla ja kirjotan tätä Minnan koneella, kiitos Minna lainasta! Minna lähti töihin aamulla kasilta ja Kirppu saattoi olla sitä mieltä, ettei Minnan tarvis nukkua ihan koko yötä. Toivottavasti uni maittoi edes jotenkuten. Harmi, että tällä kertaa visiitti on tällainen minipiipahdus, mutta mm. rakkaan Valtion Rautatien 58 minuutin myöhästymisen takia Kaisakin pääsi perille vasta puolenyön jälkeen. Tästä matka jatkuu arvon parasmiesteni luokse till Åbo. Ensin Samin & Anskun luokse ja sitten Teijolle & Millalle (jos ne on kotona, ku enhän mä oo muistanu niiltä sitä kysyä). :D

Oikeestaan muita suunnitelmia ei olla tehty. Sään on luvattu lauhtuvan, joten lumilaudalle pitää päästä! Ja vaikka tässä kesää kohti suunnataankin, niin kevääksihän kannattaa hankkia pipo, eikös vaan? Alla eräs pipoista, jonka olen tehnyt ja teen niitä mielelläni lisää. Ilmoita vain värejä ja tyyliä, niin teen sellasen. Noin 15€ pyydän tästä vaateteollisuuden mersusta. Kevät kun tulee, niin aurinko säteilee ja pipolla kannattaa ehostaa pukeutumistaan. ;) Soita, tekstaa, käy facessa, sähköpostilla tai sano kasvotusten.

2 kommenttia:

  1. Siisti pipo! Home made pipot rokkaa. Meikäki käyttää vaan Tiian rakkaudella leipomaa tupsuhattua.

    Ja VR on kans kovis <3

    VastaaPoista
  2. Thanks! Rakkaudella on tosiaan väsätty joku parikymmentä pipoa(?) ja eihän noilla kaupan tekeleillä saa sitä omaa tyyliä niin hyvin esille ku itse suunnittelemilla.

    Jos mä jollekin teen pipoa, ni haluun antaa mahdollisimman pitkälle kädet pipon tulevalle omistajalle.

    Kiitos kommentille! Tuli mehevät fiilikset, ku joku lukeekin tätä!

    VastaaPoista