instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

tiistai 22. helmikuuta 2011

Kiitoksen paikka

Kiitos kaikille, jotka auttoivat meitä toteuttamaan häitä! Tarkoitan siis kaikkia! Kaikki tuntevat sen oman kiitoksensa, mistä kiitämme, joten en erittele sen kummemmin teitä. Kaikille vieraille kuitenkin kiitos siitä, että tulitte. On se vaan vieläkin mielessä eikä pysty mitenkään kuvittelemaan, että se päivä unohtuisi mielestä.

Kuten on selvää, niin Indonesian Balille olemme menossa häämatkalle, johon saimme paljon budjettiavustusta. Kiitos siis ihan oikeasti niistäkin, koska näin opiskeleville nuorille tuo matkabudjetin kerääminen on hieman haasteellista pelkän opintotuen ja -lainan avuilla. :) Reissun alkuun ei ole edes kolmea kuukautta, mutta eipä olla tässä vielä sen kummemmin matkaa odoteltu. Toki odotamme, mutta näin talven ystävinä haluamme nauttia talvesta täysin rinnoin ennenkuin kevät ja toukokuu koittaa.

Oman haasteensa tuo vielä opiskelu eli pitäisi löytää aikaa lumilautailulle, muulle vapaa-ajalle ja rauhoittumiselle. Itsellä on melko kiireinen kevät myös opintojen osalta, mutta omapahan on vikani. Sen verran löysästi meni syksy, että sinne olisi mahtunut monta opintopistettä. En kuitenkaan tajunnut ilmoittautua tarpeeksi ajoissa kursseille enkä siis mahtunut kaikille haluamilleni opintojaksoille. No nyt sitten suoritetaan niitä.

Jottei menis ihan saman jaskan pauhaamiseksi, niin viime lauantaina saapui isompi isoveljeni kylään perheensä kera. Käytiin laskemassa Riihivuoressa mäkeä ja koko sakki oli ensin lumilautakoulussa. Sitten pojat (Leevi ja Joonas) halusi vaihtaa laudan suksiin. Pojat olis kyllä ihan hyvin voineet pitää laudan jalassa, kun niin hyvin se sujui.. Mä vähän mietin, että kuinkahan Jarno ja Riina pärjävät laudoilla, kun niillä oli se kokemus niin minimaalista ennen tätä kertaa. Yllätys se oli, että nehän tais oppia kaikkein parhaiten sen touhun. Jarnokin totesi, että lautaa hankkimaan ja olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä. Laudalla sitä mäkeä kuuluu laskea! (;
Eilen sitten käytiin Pandan tehtaanmyymälässä kahmimassa kassillinen suklaata ja lakua. Vilho ja Kirppu oli täällä kotona viihdyttänyt naapureita kaksin ollessaan.

Tällä kertaa kuvassa meidän hääauto. Kansanvaunu Golf ja kiitos myös autosta, että saimme sen lainaan! Sampolle siis kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti