instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Paluu arkeen!


Loman viimeistä aamua viedään ja tänään Kirppu antoi ekaa kertaa koko loman aikana meidän nukkua klo 6 pidempään. :)

Oli aivan huikee loma ei voi muuta sanoa, kyllä tollaset viikon irtautumiset koulusta ja arjesta tekee terää. Oltiin Tampereella mun siskolla yksi yö, Samilla ja Anskulla Turussa yö, Teijolla ja Millalla pizzakekkereillä, Ukissa anoppilassa, Mikon ja Hennan kanssa Carcassonea pelailemassa, Teron mummulla ja pappalla (+ Lukko-TPS matsia katsomassa pappan kanssa) ja mä olin vielä loman päätteeksi Mirellalla ja Jussilla Turussa yötä. Tuntuu, että me ollaan vaan nukuttu ja löhöilty sohvalla koko loma, mutta nyt kun ton rimpsun näkee tuossa kirjotettuna niin ollaanhan me ehditty aika paljon! :)

Kirpulla oli kanssa aika sosiaalinen loma. Menoa ja vauhtia riitti kun oltiin Teijolla ja Millalla katsomassa Luna-pentua ja Pinjaa. Teijon ja Millan kissat aiheutti myöskin kummastelua Kirpulle. Ukissa Kirpulla riitti touhuttavaa äitinsä Fian kanssa, naapuritkin on varmaan sen kuullut. Kirpun veli Unto ja sisko Lumi olivat leikkimässä Kirpun kanssa ja samalla kaikki kolme pentua trimmattiin Heidin toimesta (Kirppu ei tosin päästänyt Heidiä kovinkaan helpolla). Kirppu on kyllä nimensä veroinen! Hienosti tyttö pärjäs vaikka vaihdettiin maisemaa useampaan otteeseen.

Oli kyllä niin ihanaa nähdä kaikkia ihmisiä, keitä ei olla pitkään pitkään aikaa nähty. Varsinkin Mirellaa oli ihana treffata ja päivittää kuulumiset viinin äärellä,kun ei tosiaan olla varmaan pariin vuoteen kunnolla nähty (meidän häitä lukuunottamatta). Mirellan häiden suunnittelu jäi aika vähiin meidän illanvietossa :D Ystävistä ja perheestä saa niin paljon energiaa ja hyvää mieltä <3

Tänään aiotaan vielä nauttia lomasta täysin siemauksin Laajavuoressa ja sählyssä. Ens viikosta tulee kyllä aikamoista kiirettä, huh huh. Maanantai menee asiakkaiden luona kierrellessä, tiistaina oon koko päivän "työmatkalla" Kuopiossa, torstaina lähden taas "työmatkalle" Kankaanpäähän ja tuun Jyväskylään takas perjantaina, koska launataina onkin sitten töitä Vaajakoskella. Josko sitten sunnuntaina sais vähän rauhottua... Plus sitten jossain välissä täytyy tehdä kaikki rästihommat pois alta.

Ihanaa oli olla lomalla, mutta on kiva palata arkeenkin :)

Kaisa

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olette nauttineet lomastanne. Upea kuva Fiiasta ja Kirpusta! Tsemppiä arkeen.

    VastaaPoista
  2. Jes,kommentti! :) Kiitos ja teille myös! Fia ja Kirppu oli kyllä aika kuvauksellisia.

    VastaaPoista