instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

tiistai 15. helmikuuta 2011

Ihana loppu hyvälle päivälle :)


The Secret resepti selvästikin toimii! Oon puhunut Terolle ja koulussa tytöille jonkin aikaa, että ois niiiiiin ihanaa päästä tänä vuonna jonkun kaverin häitä juhlimaan (ja ostaa sitä varten tietenkin joku ihana mekko). Tänään ihan hetki sitten mun toive toteutui: sain kuulla ihanan ilouutisen, että hyvän kaverin häät on tulossa pikapuolin <3
Päätettiin tänään Teron kanssa, että koska häistä on kulunut jo puolisen vuotta eikä olla lähetetty kiitoskortteja niin lähetetään ne vasta sitten elokuun 21. päivä kun ollaan elelty vuosi avioliitossa. Asia on edistynyt kuitenkin jo sen verran, että kuvat on karsittu muutamaan potentiaaliseen vaihtoehtoon.

Kirppu on nykyään ihan höpö ja muistuttaa aina vaan enemmän äitiään. Tänäänkin kun tein Terolle jalkahoitoa, niin tyttöä kiinnosti se touhu sen verran paljon ettei jalkakylpyyn molskahtaminen ollut kaukana! Kirppu on muutenkin kehittynyt paljon viime viikkoina; aamuisin kun sillä on kiire ulos asioille niin se herättää meidät (yleensä samaan kellon aikaan klo 6.30) ja tänään se pyysi illalla ite ulos istumalla ulko-oven eteen. Saas nähdä kuinka pennun käy kun ylihuomenna edessä on rokotusreissu! :)

Harmittaa aika paljon kun tälle viikolle on luvattu ihan törkeen kylmää säätä niin ei pääse rinteeseen... Olis ollu kiva mennä harjotteleen hyppimistä kun sunnuntaina sai siihen hyvän putken päälle. Toivottavasti ens viikolla ois jo vähempi pakkasta, koska Catfight:n on enää reilu kuukausi aikaa!

Ei tässä auta muuta kun mennä peiton alle unelmoimaan kaverin häistä ja mun juhla-asusta (mitä en kuulemma tuu Teron mukaan saamaan?!?).

Kaisa

Kuvan napannut Jesse Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti