instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

tiistai 22. helmikuuta 2011

Lomafiiliksissä

Jospa minäkin vähän päivittelen tänne.

Viimeinen viikko on ollut aikamoista hulinaa ja niin se tuntuu olevan tämäkin! Kuten Tero jo aiemmin mainitsikin, niin viikonloppu meni mun osalta kokonaan Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessujen merkeissä. Perjantaina rakennettiin messut (mm. aitojen pystytys, somistus, osastojen mittaus, opasteet, messukassit), lauantaina palveltiin messukävijöitä ja sunnuntaina purettiin koko paketti. Mukavaa hommaa ja onneksi saa jatkaa tuota puuhastelua Kuopion messujen osalta tässä kevään, kesän ja syksyn mittaan :)

Teron veljen perheen vierailu meni tällä kertaa multa aika lailla ohi, kun oli tosissaan nuo messut ja tämä alkuviikko "koulua" aamusta iltaan. Mutta mukava oli kuitenkin heitäkin nähdä (ja saada muistutus siitä, että ei meille lapsosia vielä hetkeen :D) ja meillä kun on ensi viikko lomaa, niin aateltiin sitten käydä vastavierailulla.

Ens viikon lomaa ei olla sen kummemmin suunniteltu, mutta tarkoitus olis lähteä Länsi-Suomea kohti Hynkyllä. Uudessakaupungissa ollaan mitä luultavimmin suurin osa ajasta Teron perheen luona ja varmaankin Lapissa käydään kanssa. Ite aattelin käydä Elmiinan kans asiakaskäynneillä siinä seuduilla muutaman kerran ja istua iltaa syksyn tulevan morsmaikun kanssa viinin äärellä ;)

Lomaa ootellessa!

Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti