instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

perjantai 18. helmikuuta 2011

Ulkona on pakkasta ja sisälläkin vetää

Mietin tossa hetki sitten, että olenkohan kokenut kovempia pakkasia, kuin eilen..? Kävin nimittäin Kirpun kanssa pihalla rapeassa -33 asteessa. Tuntui, että posketkin jäätyi sisältä, vaikka ei me siellä puolta minuuttia kauempaa oltu. Kirppukin on tilanteen tasalla ja tarpeet tulee hoidettua ripeään tahtiin. :) Tänään tosin huomasin sisälläkin, että pahus, kun jaloista vetää ja vähän tuntuu lattianrajalla ilma vaihtuvan kovasti.

Mä tossa n. vuosi sitten sain käsiini EuroSport-kanavan ja tutustuin lajeista hienoimpaan eli snookeriin. Tällä kaudella on tullut seurattua jo viisi turnausta ja nyt on meneillään kuudes turnaus. Itse lajia olen kokeillut vain muutaman pelin verran ja ne kaikki samana päivänä. Kasipalloa on pelailtu senkin edestä. Snooker on kyllä hienompi! Snookerista on muodostunut minulle ehkä seuratuin laji lumilautailun jälkeen. Kaisan mielipide snookerista on kyllä selvillä eikä siinä mitään vastaavaa innostuneisuutta ole. ;) Snookerista keskustelen milloin vain, jos keskusteluseuraa löytyy.

Tämä viikko on huipennusta vailla, siis viikonloppua. Keskiviikkona tuli käytyä poikien kanssa bileissä Brassa ja siten ennen katsottiin, kun Arsenal voitti Barcan Mestareiden liigassa. Barca vie sitten kotona homman. ;) Äsken tuli huomattua myös, että ei ne porilaiset vieläkään lätkää osaa pelata. Onnea Raumalle! Oli muuten Vatasen Samikin pelaamassa tänään snookeria. Se urheilusta... Ensi viikolla on muutama tentti ja kaikenlaista kouluhommaa muutenkin, mutta eiköhän noista selvitä, kun sitten pääsee viikoksi huilimaan. Lautailu on nyt ottanut hieman taukoa, mutta jos sitä keskittyisi nyt siihen kouluun. Huomenna on tulossa raisiolaisia vieraita ja Kaisa puuhailee Keski-Suomen Häämessuja Voionmaan lukiolla. Menkäähän sinne viikonloppuna!

Muutaman pipon voisi virkata viikonloppuna. Laitan muuten omista polttareistani koostetun videon jakeluun tänne lähiaikoina, joten muistakaa väijyä! Alla mun polttariporukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti