instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää!

Talvi on kireimmillään ja ainakin minusta tuntui, että pihalla on kylmin sää, jonka olen kohdannut tänä talvena. Noin 22 astetta pakkasen puolella taisi olla, tosin nyt hieman vähemmän pakkasasteita, kun aurinko porottaa kirkkaimmillaan.

Syksy tuli ja meni. Voi vaan todeta, että huhhuh! Oli sen sorttista vilinää.. Blogin pistin käyntiin siinä lokakuussa ja sehän tietysti unohtui ihan vallan. Kertoo ehkä siitä syksyn vilinästä. Koulua minulla ei ollut nimeksikään. 2-3 kertaa viikossa, mutta laiskotellessa se aika meni nopeasti. Tosin siinä oli muuttoa, totuttelua uuteen seutuun (muutimme kaupungin toiselle puolelle) ja reissaamista. Uusikaupunki, Kankaanpää, Tampere, Turku tuli käytyä läpi välillä aika tahdillakin. Kiitos vielä Kaisan Mauno-papalle häälahjasta. Hyundai Accent on toiminut hyvin. Kytkimen työsylinterin kautta pääsi kytkinneste valumaan maahan siinä syys-lokakuun vaihteessa(?) ja Hynkky pääsi hetkeksi lepäämään korjaamolle, mutta muuten auto on loistavasti toiminut.

Syksystä jäi kaikenkaikkiaan mieleen sellainen arki. Arki, jolloin emme hemmotelleet toisiamme sen kummemmin. Odotimme kovasti lunta, joulua, talvea ja Kirppua. Silti(!!!) arki oli upeaa ja ennenkaikkea hauskaa.

Joulu vietettiin Kankaanpäässä ja välipäivät myimme raketteja Kankaanpään Citymarketissa. Elämä Kirpun kanssa alkoi joulun alla ja hienosti sujui. Rakettimyynti hieman takkusi, jos seurasitte uutisia, niin tiedätte osasyyn. Eli myyntikieltoon laitettiin meidänkin myymiä tuotteita. Ei siitä sen enempää. :) Uusivuosi juhlittiin vanhempieni mökillä ison kaveriporukan kesken ja alkuvuonna kävimme piipahtamassa Tallinnassa, kuten Kaisa jo totesikin.

Kauan odottamamme lumilautailukausi käynnistyi osaltamme ennen itsenäisyyspäivää ja kausikortti Laajavuoren keskukseen onkin ollut kovassa käytössä. Minä itse aloitin lumilautailun ja on ollut hauska huomata, että olen kehittynyt melko lailla. Helmikuun 13. se tuli todettua jälleen ja meillä molemmilla suoritettiin siis eilen isoimmat hypyt. Omat tavoitteeni olivat, että joulukuussa opin hyppimään [OPITTU], tammikuussa 180astetta [opittu] ja helmikuun tavoite on sitten 360 astetta eli koko kierros vaakatasossa. Keväälle sitten mahdollisesti volttia etuperin, mutta katsotaan sitä sitten. :D

Kaisalla on edessä maaliskuun lopulla Battery Catfight -tyttösessarit  Levillä. Lumilautailua siis tyttöjen kesken ja valmentajina tietenkin maan parhaimpia lumilautailijaPOIKIA!! :D

Kirpusta sen verran, että nimi on peräisin siitä, kun Kirpun äiti Fia synnytti lapsosiaan. Silloin, kun Kirppu tuli ulos, niin äiti totesi, että tämä kirppu taitaa matkata Jyväskylään. Niin matkasi. :) Kirppu on oppinut kovasti ja viikon päästä vietetään neljäkuukautissynttäreitä. Sisäsiisteys on silausta vailla ja sohvalle on jo pompittu ties kuinka kauan. Istu, hae lelu, paikka ja takajaloilla seisominen eli hyppää on harjoittelun alla. Kovasti on tytössä äitinsä piirteitä. Mm. tiskikonetta täytettäessä on pakko tulla tutkimaan, jos jotain namia olisi jäänyt lautasiin. Hauska tapaus!

Ystävänpäivänä on luvassa Kaisan järjestämä yllätys. Katsotaan, mitä on luvassa iltasella.

 -kuvan on ottanut Juuli Luostarinen

-Tero

Ps. talvi on tullut jäädäkseen! Ikuinen talvi! JESS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti