instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

maanantai 1. joulukuuta 2014

American Dream or American Disaster

Aloitetaan Movemberista. Neljä viikkoa annoin aiheen leijua ilmassa tekemättä muuta kuin kasvattamalla viiksiä. Kolme viimeistä päivää aktivoin ja sain kassaan mukavasti koko ajalta 64,40€.
Tässä tuota huulikarvoitusta:


Sitten matkaan, josta olen haaveillut vuodesta 2011 aivan erityisen paljon. USA, live your dreams, jne. Oli tiedossa NFL-matsia, golfia palmujen alla, rantaelämää, kauppakeskuksia, ison maailman elämää. Menomatkalla vielä pikkupojasta asti unelmoitu, sieltä Die Hard 2:n ajoilta kun ensimmäisiä kertoja näin Jumbo Jetin eli Boeing 747:n. Olkoon sekin unelmien lentokone. Kaikki kuitenkin huipussaan.

Matka meni sinällään varsin mukavasti. Tukholmaan siirryttiin lauantaina Cinderellalla, siellä hotelliyö Arlandassa ja sunnuntaiaamuna matka jatkui Lontoon kautta Miamiin. Martta jaksoi koko matkan viimeisen päälle hienosti, vaikka British Airwaysin tarjoilulogiikka ei oikein auennutkaan. Miten voi olla 9h lennolla ruokailut tunti noususta ja tuntia ennen laskua eli 7h välillä piti jaksaa olla nälissään... No, perille päästiin. Luvat ja kaikki kunnossa, kunnes passintarkastuksessa nousee esille Kaisan edellinen visiitti Floridaan, joka oli siis pitänyt sisällään muutaman vuorokauden lentokenttäputkassa. Floridan osavaltio kun painii "hieman" noiden laittomien maahanmuuttajien kanssa, niin Kaisalla ja Floridan tullilla oli tuolloin vähän eri näkemys täällä olemisen syystä.

Tällä kertaa tilanne oli lähellä katastrofia, kun pienen lapsen kanssa noin 20h matkustamisen jälkeen kuultiin, että joudumme odottamaan useita tunteja passintarkastuksessa. Kello oli paikallista aikaa 20 ja Suomen aikaa siis keskiyö. Oli siinä vähän itku herkässä itse kullakin. Päätettiin tehdä niin, koska viranomaiset siihen suostuivat, että isä, tytär ja pappa saivat lähteä autovuokraamoon ja kohti vuokra-asuntoa. Sekin puolen tunnin kävelymatka suurta tuskaa, kun meillä oli kolme vedettävää matkalaukkua ja nukkuva tyttö sylissä.

Kaikki pahat kaunat jäi kuitenkin (ainakin toistaiseksi) taakse, kun Kaisalta tuli puhelu juuri kun olimme saaneet auton, että hän pääseekin pois ja useat (suora lainaus: this could take hours & hours & hours & hours & hours) tunnit vaihtui pariin tuntiin. ADIOS ja Hyundai kohti West Palm Beachia.

Tämä päivä nyt on vasta alussa, mutta jo nyt tiedän sanoa, että urheiluhullun paratiisi tämä on. Aamua on nyt katsottu nelisen tuntia ja joka tuutista käydään läpi viikonlopun jenkkifutis- ja koripallokierroksia.

Lauantaiaamu aloitettiin Cinderellalla Tukholmaan.
Viikset, 244 & Jumbo Jet

Heathrown kentällä juuri ennen koneeseen astumista.

Martta nukahti boarding-jonossa ja jatkoi uniaan koneeseen.
Reipas reppureissaaja pääsi myös leikkimään varta vasten lentokonematkaa varten ostetuilla leluilla.

Palataan asiaan huomenna, kenties golfkentän tuliaisilla tai vähintään rantaelämää nähneinä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti