instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Mikä viikko!

Pääsiäinen päättyi. Oli lämmin ja niin edelleen. Vieraita saatiin anopista, appiukosta ja veljentyttärestäni. Käytiin kiertelemäs saarta ja kylpylässä.
Mielenkiintonen applikaatio, joka luo ns. tiny planet-kuvan. Eli tietty Tiny Planet-app.


Mun tämä viikko on menny sellasessa jojo-rytmissä. Katon yöt snookeria ja änäriä, samalla harrastaen kaikenmoista kuten kuntopiiriä, käsitöitä ja lukemista. Eilen oli THE 244 eli 24.4. Sen kunniaks saatiin kasaan fb-mainos, joka osottautui aika pretty damn success. 

Post by 244fi.
Tässä yksi tuotos riippumassa pyykkinarulla. Tein vielä itselleni koeajuksi kauluksellisen t-paidan, niin voin sitten sujauttaa golfatessa tohon taskuun vaikka merkintänastan.
Tämä on yksittäisistä kirjallisuuden kappaleista kaikkein eniten minua kiehtova kappale. Eli se kertoo Applen muotoilukiho Jony Iven ja Steve Jobsin suhteesta. Uskomaton parivaljakko.

Tähän viikkoon on sitten ihmisten aikoihin kuulunut Martan kanssa fillarointia, leikkimistä ja Kirppukin trimmattiin kesätyyliin.
Pyöräilyä
Takapihan laatikko.

"Saksi nyt vaan äläkä siinä kuvaile."
Täähän sopis melkein tohon arkikuvahaasteeseen, ku tästä postauksesta tuli tällanen. Sen olen jo läpi vetänyt, mut pakko sanoa, et järkyttävää itkua joiltakin siitä. Miten voi olla joku, jota ärsyttää oma fb-feedi? Yks vinkki, ihan jos vaikka käyt poistamassa ne kaverit, jotka ärsyttää. Mua ainakin kiinnostaa tietää jengin arjesta. Aika moni tuntuu käyvän lenkillä, hyvä, ja töissä, hyvä! Entäs seksi? No eihän siitä saa puhua, hyi! Ei vaan. Mun mielestä nää on hyviä ja hauskoja tapoja osallistua sosiaaliseen mediaan. Keep going and rocking!

......

Otetaas tällanen haaste ihan ilman haastoa, kuhan ryöstän sen kaverin seinältä:
Laita statukseesi 10 biisiä, jotka ovat jollain tavoin koskettaneet sinua.
Älä mieti liikaa, biisien ei tarvii olla suuria tai hienoja.



Sekalaista tuli lyhyellä mietinnällä. Joten. Jaan sen nyt tässä ja jokanen pistää korvan taakse? Kukin meistä saa kuunnella sitä musaa, mitä haluaa ja se ei tee kenestäkään pätkääkään huonompaa, vaikka se kuuntelis mitä. Jokainen vain pahentaa, siis vain ja ainoastaan pahentaa, jos menee jossain julkisesti mollaammaan jotain bändiä. Itsekin tähän olen sortunut, mutta selkeesti tiedostaen oon koittanut sitä lopettaa. Eli kuten mun tapauksessa, ni laittakaa rohkeesti vaan playlistille, mitä huvittaa. Mainstream ja underground menee ihan helposti sekasin. Tai reggae ja rock, jne.
Joo, Kaisa, laitappa omas!

Ens viikolla jatketaan videoiden parissa. Nyt Marttaa hakemaan dagiksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti