instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Viimesiä viedään :(


Tosissaan viimeinen laskuviikko on puolivälissä ja sitten on kausi paketissa. Yhyy, lumilauta vaihtuu lonkkariin :'( Kausi on kyllä ollut mitä mahtavin, kehitystä on tapahtunut PALJON (monta uutta trikkiä takataskussa) ja kausikorttikin on maksanut itsensä takas. Eilen oltiin Joskin ja Teron kans Laajavuoressa ja manattiin taas kerran sitä, että minkä ihmeen takia me ei voitu laskea silloin enemmän kun säät ja rinteet oli hyvät vaan miks pitää laskea nyt hiki hatussa, kun rinteetkin on jo yhtä sohjoa... Toivottavasti ens kaudella tajutaan laskea täysillä alusta loppuun! :) Tänään ja sunnuntaina on meikäläisen vikat mahdollisuudet saada se kolmonen onnistumaan kunnolla. Sitä kohti siis!

Huhtikuu on lähtenyt reippaasti vauhtiin muutenkin. Kouluprojekteihin oon laittanut itteni likoon niinkin paljon, että seuraava tyhjä päivä kalenterissa on näköjään vappuaattona, huh huh. :D Onneksi ne projektit on niin kivoja, että vietän mielelläni aikaa niiden parissa. Meidän tiimillä on huhtikuussa teemana hyvinvointi ja sen mukaisesti aloitin kuukauden mittaisen salikuurin; tarkoitus on treenata salilla minimissään 5 kertaa viikossa. Salin saunassa käynti mahdollisuus motivoi ainakin mua treeneihin. :) Reissun jälkeen kesäksi uutena harrastuksena aloitan ratsastuksen ja käyn Kirpun kanssa koirakoulussa. Niitä ootellessa!

Tykkään tosi paljon kun/jos meillä käy vieraita, niille on kiva laittaa ruokaa, leipoa ja keksiä ohjelmaa. Huhtikuussa ollaan saatu nauttia Teron vanhempien pikaisesta vierailusta sekä mun vanhempien ja siskon viikonlopun pituisesta vierailusta. Jälkimmäisten kanssa käytiin Pandan tehtaanmyymälässä ostamas lauantaikarkit, käsityömessuilla, keskustassa, keilaamassa, muodin yössä, kirkossa jne. Mukavaa oli, kiitos siitä! Oon viime aikoina muutenkin viettänyt paljon aikaa Jyväskylässä kavereiden kanssa, kummasti tuollaiset sosisaaliset momentit piristää päivää. :)

Balin reissusta sen verran, että mun rokotteet on kondiksessa, Bali-opasta on luettu ja surffausvaatteet sain Joskilta käyttööni, jee! Aamuja Balille 27!!!!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti