instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevät toi kevät toi..

..ei muuraria, mutta snookerin MM-kisat, Stanley Cup-taiston, Mestareiden liigaa ja pehmeät/täydelliset rinnepäivät..
Huhhuh on todettava! Penkkiurheilua pohdiskelen alkuun ja loppuun tiputan muutaman sanasen siitä, mitä oon/ollaan saatu aikaan.

Koko vuoden kohokohdaksi on mun osalta noussut snookerin MM-kisat. Snooker on niin mahtava laji, kun siinä voi ihan joka turnauksen voittaa ihan kuka tahansa. Pienen pieniä ennakkosuosikkeja on Mark Williams, John Higgins, Mark Selby ja Ding Junhui, mutta ei millään voi jättää laskuista Judd Trumpia, Ronnie O'Sullivania, Neil Robertsonia, Shaun Murphyä ja onhan noita vieläkin! Lauantaina se sitten alkaa ja se liimaa mut kyllä telkkarin ääreen kaks seuraavaa viikkoa. Anteeksi Kaisa! Toivottavasti ei tuu mitään pahoja kouluhommia tohon eikä kyl pitäiskään tulla. Porukka ihmettelee aika usein, mikä siinä snookerissa niin viehättää. No heti on todettava, että sellanen nopea ja pussituksiin perustuva pelityyli, mutta samalla hallitsee kalpean pallon taitavasti. Williams, O'Sullivan ja Hendry on ainakin sellasia ja niiltä tulee jotain älyttömiä neljän vallin kautta päällevetoja ratkasuhetkillä.

Lätkässä meneillään playoffit ja Sm-liigassa kävi just niinkuin ei mun mielestä olis pitäny. Eli toivon finaaliin Jyp - Lukko ja nehän kohtaa pronssimatsissa. Sm-liiga ei kylläkään sytytä enää juuri lainkaan ja etenkään, jos vertaa snookeriin tai NHL:ään. NHL:ssä alkoi poffit just ja siinäkin oon sellasen hyvän pelin ystävä. Eli kunhan on hyviä ja mielenkiintosia matseja, niin oon kaikkein tyytyväisin. Suosikkeja on ja ei-suosikkeja. Kaikkein vähiten ilonen oon, jos Washington Capitals voittaa ja eniten, jos Anaheim Ducks.

Eilen oli oppilaskunnan lukuvuoden päätösbileet ja käytiin poikaporukalla kääntymässä niissä kemuissa. Viikonloppukin alkoi sopivasti keskiviikkona, niin ehtii ottaa lunkisti ja tehdä kouluhommia. Tänään ei kylläkään tullut tehtyä yhtään mitään. Huomenna pitäis kämppäkin siivota, ku koira tuo näillä säillä aika kasan hiekkaa ja kuraa mukanaan. Ainiin ja äänestään oon ehtinyt.

Loppuun sitten se paras ja kaunein. Lumilautailu. Snoukkailu. Lautailu. Nouggailu. Pulkkailuksikin oon kuullut sitä kutsuttavan. Rinteet on pehmennyt aika lailla ja lumi sulaa vauhdilla, mutta vielä on viikko-pari aikaa laskea. Pehmeet alastulot on antanut mulle mahdollisuuden kokeillu uusia temppuja ja n. tusinan yrityksen jälkeen meni frontflip päälle. Videolle se saatiin, mutta Kaisa on siinä niin riemuissaan, että katkasee nauhotukseen kesken alastulon ja todiste on aika vajaavainen. Ei siinä, kyllä te sen näette vielä eikä haittaa Kaisa, ku puhtaammin se pitää ländätä vielä. Viikonloppuna mä meen Joskin, Joskin kaverin Annan, Heken ja Juhon kanssa Riihivuoren Jibfesteihin ja siellä sitten kenties jopa kauden viimeiset laskut. Toivottavasti vielä pääsiäisenä ehtiin mäkeen. Siis ettei lumet sula sitä ennen mäestä. Laajavuori suljetaan ens sunnuntaina, mut Riihivuori on ainakin auki vielä pääsiäiseen.

Käytiin Juuson, Anniinan ja Mikan kanssa pulkkailemassa, kun ne lupas häissä viedä meidät pulkkamäkeen siinä kuukausileikissä.

1 kommentti:

  1. Unohdit sun tekstistä yhden AIKA oleellisen jutun, nimittäin sen että me mennään Dubaihiiiin! ;)

    VastaaPoista