instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kevät on snoukkaajan parasta aikaa

Sää heiluu miten sattuu, mutta rinteessä olot ja tunteet on parhaimmillaan. On ollut ihan fantastinen toi viime viikonloppu ja tämän viikon alku. Erityisesti laskemisen suhteen. Mulla on onnistunut uusia juttuja rutkasti ja taskuun on tullut boardslide, nosegrap ja muuta "vähän pienempää juttua" sekä sitten oon koittanut nyt joku viitisen kertaa frontflippiä. Asetin päämääräksi, että viikonloppuna se menee viimeistään päälle ja siitä ei tingitä! Nimittäin muutenhan saattaa jäädä kausikin kesken. Näillä säillä lumi sulaa aika vauhtia. Harmi vaan! Kyllä näitä kevään pehmoisia rinteitä laskisi paljon pidempäänkin. Toivotaan kovasti, että pääsiäisenä päästään vielä kunnolla mäkeen!

Kaisakin tuli sieltä tyttösessareista tai kissatappelusta, miksikä sitä nyt sanoiskaan. Oli oppinut aika kasan uusia juttuja ja pääsi kepittään mua aika kovasti. Piti sen takia itekin koittaa sitä frontflippiä, jos se ei ihan heti koittais sitä perässä. :D Noei, on kyl mukavampi laskea nyt, kun Kaisan kanssa mennään aika paljon samoja juttuja. On tää snoukkailu vaan mukavaa, kun viime syksynä sen alotin ja nyt jo uskaltaa koittaa frontflippiä ja bs kolmosia. Hauska, kun niin selvästi huomaa kehittyneensä. Jarnollekin vaan terveisiä, että ostappas nyt lauta kevään alennusmyynneistä ja käyt pari kertaa kuussa siellä Hirvensalon rinteillä.

Muuten noin niinkuin arkisessa elämässä on ollut pientä uupumistakin havaittavissa. Meillä molemmilla on ollut semmonen jakso, että on väsyttänyt ihan sikana ja keskittyminen asioihin on ollut aika vaikeeta. Noi onnistumiset rinteessä tietty auttoi aika paljon. Kouluhommissa on kuitenkin edistytty ja ihan hyvältä alkaa näyttää sen suhteen, että ennen Balin reissua sais kaikki hommat tehtyä.

Töitäkin on löytynyt niin, että tarvis vielä päättää, minkä valitsee. Hynkky eli rakas vihreä Hyundai on ollut vähän huollossa ja samalla siihen laitetaan peräkoukkukin. Voi sitä vanhusparkaa, kun joutuu vielä peräkärryäkin vetämään. Kirpulla on virtaa niin, että ihmetellä pitää. Näitä sade-,loska-,kurapäiviä se kyllä vihaa yli kaiken. Semmonen kurapuku on suorastaan painajainen Kirpulle ja toveri juoksee aina piiloon johonkin, kun näkee vilauksenkin siitä.

Tsemppiä muuten Rajun porukalle sinne säbäfinaaleihin! Iisibiisi ja voitto hanskaan vaan!

Balia varten on rokotuksia hankittu ja katteltu surffioppaita ja luettu foorumeita nähtävyyksistä tai paikoista, joissa käydä jne.. Siihen herkkuun on enää alle 5 viikkoa. Lentoaikaa on kevyesti yli vuorokausi ja itte en oo koskaan moista "herkkua" kokenut. Lentokoneet on kuitenkin mukavan olosia ja ilmeisesti henkilökohtaiset näytötkin on sillä pisimmällä välillä. Huhuh! On tässä melkonen kevät vieläkin tiedossa.

Ja videota polttareista alla. plus tästä käykäähän kattomassa muita videoita. Siellä on mm. mun eka frontflip -yritys.

Polttarit from terje244 on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti