instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

maanantai 14. maaliskuuta 2011

videoooo

Maaliskuuta poljetaan. Eilen oltiin Laajavuoren rinteillä ja oli tosi onnistunut päivä. Kaisakin koitti hienosti frontti satasta. Siihen päälle vielä hyvät säbäpelit ja kämpän suursiivous, ni oli loistava päivä! Mun vaan piti tehdä iso kasa koulutöitä... Kaikkee sitä kehittää, ku on riittävä stressi johonkin muuhun. Noo ei se mitään. Huomiseen mennessä pari kouluhommaa valmiiksi ja huomenna stressittömyyden juhlaa viettämään Laajavuoren rinteille. Suosittelen kaikille Laajista, nimittäin on ilmeisesti vieläkin ainoa hiihtokeskus, joka on nimenomaan kaupungin lähellä. Tästä meiltä matkaa tulee kävellen joku reilu kolmisen kilometriä.

Ollaan kuvailtu videolle vähän kaikennäköstä ja mä oon laittanu niitä tonne vimeoon sitten jonkun verran. Nyt siellä on vaan muutamia videoita, mut lisään niitä ajan kanssa ja se polttarivideokin pääsee vielä näytille. http://vimeo.com/user2965478/videos

Hyvä ystävät ja tuttavat! Jos teillä on meidän häistä jotain materiaalia kuten kuvia tai videoita (tai jotain muutakin?), niin voisitteko ilmoittaa? tekyl@hotmail.com sähköpostia tonne, jos viitsitte luopua kuvista. Tullaan mielellään vaikka kyläilemään tai otetaan mielellään vastaan kyläilijöitä ja samalla vaihdetaan kuulumisia.

Fia, Kirppu ja Unto from terje244 on Vimeo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti