instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

torstai 12. maaliskuuta 2015

Case Åland kuittaa


Joskus Martan syntymän jälkeen ekojen valvottujen viikkojen väsyttämänä mutisin itkin ja syyllistin Terolle, että miksi mulle ei järjestetty minkäänsortin babyshowereita. "Niinku kaikille muille". Ja näin jälkikäteen mietin, että onneksi ei. Nimittäin en erityisemmin oo hurahtanut näihin vauvahössötyksiin enkä jaksa spekuloida sen kummemmin tulevan pikkuisen sukupuolta saati nimeä tai varsinkaan kohta koittavaa synnytystä.

Kuuliaisena miehenä Tero kuitenkin yllätti tällä kertaa ja oli järjestänyt babyshowerit! Mikä olisikaan parempi keino aloittaa äitiysloma ja katkaista napanuora työnantajaan kuin ottaa ihan totaalinen rentoutuminen ja antaa muiden hoitaa. Kirjaimellisesti. Mun "vauvajuhlat" oli luultavasti aika erilaiset kuin monilla muilla, ne kun pitivät sisällään ihania kauneushoitoja rakkaan ja taitavan ystävän Joskin toimesta Chillissä sekä lounaasta Ravintola Trattoriassa. Muutaman tunnin hemmottelun jälkeen sain kukkalähetyksen rakkaalta ikävää lisäämään. Mitä sitä muuta itsensä virtahevoksi tunteva nainen tarviikaan kuin yhden hyvän ystävän seuran, jonkun muun kokkaaman ruuan ja vähän hemmottelua kukkien kera? Ei niin mitään. Siinä unohtui hetkeksi kaiken muun lisäksi myös kahdeksan kilon ylipaino vatsan seutuvilla. Kiitos siis Tero ja Joski!


Ihanasta alkulomasta huolimatta elämällä on tapana jatkua. Meidän tällä hetkellä hyvin pirstaleiselta vaikuttava arki tulee jälleen saamaan aika isojakin muutoksia kohdalleen. Muutos alkoi pari viikkoa sitten, kun Viking Linen autokannen ovi sulkeutui meidän perässä viimeistä kertaa toivottavasti aikoihin. Sitkeästä sairastelusta ja päälle painavasta kuumeesta huolimatta sain kun sainkin pakattua sekä itseni että neidin + viimeisen muuttokuorman autoon ja auton laivaan kohti manner-Suomea. Valehtelisin jos väittäisin, että Turun näkeminen ja tunteminen ei olisi tuntunut niin mainiolta kuin se tuntui. Takana on yksi kaikin puolin vaikeimmista vuosista ja helpotus saaren jättämisestä onkin aika iso.  


Täällä siis ollaan, turvallisesti jalat maan kamaralla muiden nurkissa majoitettuna muutaman viikon, kunnes edessä on muutto (mulle) tuntemattomaan ja jonnekin aivan muualle mitä alun alkaen suunnitelmissa oli. Siitä lisää tuonnempana. Case Åland on nyt virallisesti klousattu ja siitä ei ole luvassa enää sanaakaan tässä yhteydessä.

Ensi viikko näissä maisemissa lomaillessa.

Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti