instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

tiistai 25. lokakuuta 2011

Unelmani on olla onnellinen ja elän unelmaani.

Savon hää- ja juhlamessut järjestettiin tämän vuoden osalta viime viikonloppuna. Olin messuilla työläisenä, koska Kaisa oli projektiryhmässä, joka niitä järjesti. Sanon heti alkuun: tapahtumajärjestäminen ei todellakaan sovi heikkohermoisille! Mielettömästi eri asioiden hoitamista ja paljon ongelmanratkaisua, venymistä paikasta toiseen sekä esimiestyötä. Wau tytöt!

Mulla ei sinällään noista messuista ole mitään valittamisen aihetta. Tiedostan, että te ja minä oltiin tuolla opettelemassa ja kuten aina, paljon oli opittavaa tästäkin viikonlopusta. Kehitys alkaa aina itsestä. Jotta kehitystä voi tapahtua, niin sun on itse oltava valmis siihen. Se vaatii usein uhrauksia sekä aikaa työn merkeissä ja toisaalta myös onnea siinä mielessä, ettei ympärillä vallitsevat olosuhteet hankaloita kehitystä. Kehitymmehän varmasti tästä viikonlopusta?! Itse huomasin monia kehittymistarpeita itsessäni. Mainitaan vaikka asiakaspalvelutyö, jossa mun pitää pysyä skarpimpana koko työajan aikana.


UNELMA

Viikonloppuna tuli taas havaittua se, kuinka pitkälle unelmat kantaa. Näin jo ennen häämatkaa eli viime keväänä Kaisasta, että nämä messut aiheuttaa stressiä ja paineita kovasti. Kuitenkin Kaisaa ajoi kokoajan unelma messujen järjestämisestä. Nyt ne tuli järjestettyä ja oli tulos sitten taloudellisesti mikä tahansa, niin väitän tuosta saadun opin olevan tulevaisuudessa isossa arvossa ja sitä kautta auttamaan Kaisaa saavuttamaan unelmiaan.

Omasta tarinastani voi lukea jotain, ainakin alustuksen. Unelmat on kuitenkin suuren suuri asia minulle. Asetan itselleni tietoisesti tietyllä priorisoinnilla unelmia. Seuraava pikku-unelmani on BoardExpot, väliunelmani joulu ja suur-unelmani seuraava snoukkareissu. Jättiunelmana pyörii 244.liiketilan avajaiset. Siinä joitakin. Kysymykseni ja johdantoni on: onko sinulla unelmia tarpeeksi?

Olen havainnut, että monella ihmisellä on unelma matkustaa maailmaa. Hyvä! Mutta.. olettehan realisoineet sen, että teette suurimman osan valveillaoloajastanne työtä. "Työ" sanana varmaan kavahtaa hieman, mutta itselleni työ tarkoittaa unelmaa. Uskot tai et, niin näin se on. Tiedän viettäväni suuren osan ajastani työnteon merkeissä, joten kannustan vahvasti huom! VAHVASTI asettamaan tavotteita työntekoon liittyen. Kesällä tein töitä paljon rahan motivoimana enkä näe sitä pahana. Se oli nimittäin tiedostettu ja väliaikainen ajanjakso ja vaikka välillä tuntui muulta, niin oikeastaan nautin siitä melko hyvin.

Unelmoi ihmeessä lomasta paratiisissa, mutta minä itse kannustan pitämään sitä "vain" "väliunelmana". Aseta tavoitteita siihen, joka eniten sinua koskettaa ja pyri siihen unelmaan parhaasi mukaan.

Siinä pätkä ajatusmaailmani mukaista positiivista elämäntapaa. Pyrin siis kaikessa hankalassakin tilanteessa miettimään: "miten kummassa tämä auttaa unelmieni saavuttamisessa?" Lähes aina löydän jotain hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti