instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Syksyn lumoa

Eipä näy lunta vielä. Talvi on kuitenkin tuloillaan. Toivonpa vaan yhtä hyvää talvea kuin viime talvikin. Nyt tähän hetkeen. Pihalla on just nyt todella kaunista, wau! Tällä puolen Jyväskylää on todella siistit maisemat ja parvekkeeltakin näkee jotenkuten järvelle, joten ei käy moittimaan.

Elellään syyslomaa. Tai mä elelen. Kaisa duunaa Savon hää- ja juhlamessuja täysillä ja h-hetki on ens viikonloppuna. KAIKKI TULEE SIT SINNE, eikö? Mä oon kans hommissa siellä ja auttelen tyttöjä.

Viikonloppuna oli tuparit julkkisteemalla. Olipahan menoa ja meininkiä. Mullakin puhelin hukku taksiin sinä ehtoona, mut onneks tänään oli tullu viestiä, että se löyty sieltä taksista. Alku pirskeille ei mikään hyvä ollu ku alakerran johtotähti, mr. Manu oli vetänyt pavunkorren syvälle sieraimiin ja päätti avautua hieman tupareista. Eli siis laitoin ilmotuksen alaovelle, jossa ilmotin, että meitä on aika monta ja siitä voi johtua pientä ylimääräistä meteliä. Kuitenkin hiljenemme viimeistään klo 23. Tästä Manu-mies ei tykännyt vaan päätti ilmoittaa mahdollisilla poliiseilla ja muillakin, mikäli emme todella ole hiljaa. Voi, Manu, törmäsimmepä joku päivä rappukäytävässä. Kertoisin sinulle vähän asioita tosielämästä.

No niin. Kaikki siis meni enemmän kuin hyvin ja täällä voin kiittää tuhannesti kaikkia vieraita, jotka oli keksinyt mitä hauskimpia pukeutumisia. Big Thumb Up!

Kiireistä syksyä viedään ja lähes joka viikonlopulle on jotain suunnitelmaa. Eniten kuitenkin kihelmöi BoardExpot. Ne on vaan kertakaikkisen huikeet messut ja siellä talvi suorastaan pamahtaa käyntiin. O-DO-TAN. Sit on parit pikkujoulut ja synttärit ja sen sellasta. hehheijaa. Pihakirppiskin pitäis kyetä pitämään. Että tällasta.

JA NYT SITTEN ISTAHTAKAA HETKEKSI ALAS JA VARTIN VERRAN TIIRAILKAA MEIDÄN HÄÄMATKAKUVIA. TOSSA VIDEOO KAS NOIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti