instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kirjoittaminen on vaikeaa

Siitä on nyt sitten kumminkin vierähtänyt aikaa, kun viimeksi kirjoittelin. En edes kehtaa tsekata, koska viimeksi on tullut kirjoitettua. Tuntuu, että siitä on jotain 1,5 kuukautta.

Tuo vaikeus saattaa johtua siitäkin, että kesän mielekkyys alkaa kadota ja odotan talvea jo todella kovasti. No, en ehkä talvea, mutta sitä omaa arkea. Sitä arkea, josta minä tulen onnelliseksi ja syykin siihen on selvä; Kaisa, Kirppu ja Jyväskylä. Tuleeko se sitten jollekin yllätyksenä vai ei, niin Jyväskylä on se oikea koti mulle. Kaisan puolesta en nyt puhu, vaikka uskonkin hänen olevan samaa mieltä.

Olemme viime aikoina miettineet uuden asunnon vuokraamista. Vai olisikohan sellainen mahdollista jo ostaakin pian? No, kuitenkin, Minna muuttaa meidän kanssa "yhteen". Katsotaan, mitä tuollaisesta kommuunista tulee, mutta uskonpa vaan, ettei ongelmia juuri ilmesty. Minna oli sitten mennyt siivoomaankin koko kämpän, kun ei vissiin mun ja Kaisan "siisteys" ollut kelvannut. Kiitos nyt kuitenkin, Minna!

Asuntoasiat, työt, vapaa-ajattomuus, vastoinkäymiset ja Uusikaupunki ovat siis suurimpia syitä tähän bloggailun vähyyteen. Koitan heti viikonloppuna parantaa homman ja Kankaanpään vierailun aikana yritänkin joko kirjoittaa itse tai pyytää Kaisaa kirjoittamaan. Mielessäni jo ajattelen tekstejä, joissa kerron koko kesän merkittävimmät tapahtumat. 244-avausbileet, juhannus, Bali, MM-ralli yms. Näistä riittää kerrottavaa.

Ehkä se on pakko mainita tästä Uudestakaupungista jotain. Täällä on joo, ihan ok tai ei ehkä ihan..? Jos multa kysyis tuntematon turisti, että miks mennä Uuteenkaupunkiin, niin sanoisin vanhempieni mökki ja Kallelan talo. Oli pakko mainita Kallelan talo, ku se on myynnissä just nyt. Kuvat nähneenä on todettava, että ei se kyllä samalta näytä sisältä, mutta piha ! on ! hieno ! :) Sisustuksesta muuten se, että miks kaiken sisustuksen pitää nykyään olla valkosta? Se on rumaa, ku kaikki näyttää vaan valkoselta.

Tulihan tätä tekstiä jotain, mutta en mä nyt oikeen jaksanu pysyä aiheessa. Se kertoo just siitä, että asiaa olis kyllä.Nyt saa sitten tulla töräseen facebook-profiiliin, että käys päivittääs blogia.

ps. tykätkää kaikki facebookissa: 244

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti