instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Hääpäiväviikonloppu

Nyt on sitten vuosi oltu liitossa,avio-sellaisessa. Kommenttina vois sanoo, että makee vuosi on ollut. Tossa matkalla Kankaanpäästä Tampereen kautta kotiin Jyväskylään, otettiin tämmönen top5-keskustelu. Eli toinen kysy toiselta top5 paikkakunnat, maisemat, hetket avioliitossa jne. Saatiin kyllä hauskat keskustelut aikaan. Topvitoset saa kyllä jäädä johonkin toiseen kertaan, ku nyt keskitytään viime kesään.

Ok, otetaan top5 viime kesästä:

1. 244-bileet mökillä
- Hengailtiin mökillä kavereiden kanssa ja kerrottiin muutama tärppikin tosta vaatetoiminnasta. Vuokrattiin jetti, jonka kanssa oli enemmän ongelmia kuin iloa (ainakin henk.koht. meikäläiselle). Vedetiin sillä muutamat wakeboard-vedot. Hienoimmat hetket wakella tais tarjota mr. Bestman eli Sami "Sämphy" Kivelä. Heke oli kans mahtava, muttakun ei siltä kaverilta voi odottaa muutakaan ku huikeita temppuja. hah! Trampoliinilla Heke näyttikin sitten taitoeron selvemmin muihin, mutta olipahan Villeltä älyttömät backflipit, pystyisköhän se siihen selvinpäin? Jaettiin myös muutamat pipot jengille ja kaikki muukin, mitä oli touhuttu eli t-paitoja, huiveja, kangaskasseja. Oli hauskaa ja moni ylitti itsensä.

2. Muutto takas Jyväskylään
-Haha, tarviiko kertoo enempää?

3. Provinssi ja The Sounds
-Erittäin onnistunut keikkavalinta. Päätettiin Kaisan kanssa lähtee kaksistaan kattoo niitä, ku oli vähän hämminkiä, mennäänkö Himokselle juhannuksena vai mitenkä.. No. Oltiin molemmissa ja The Soundsin keikka oli huikee. Adrenaliinia virtas meikäläisen suonissa jonkun päivän keikan jälkeenkin vielä. Se on vaan niin onnistunut bändi!

4. Vaatteiden valmistus
- Siinä kohtaa, ku ekoja vaatteita valmistettiin ja ekoja tilauksia mietittiin, ni oli mahtava fiilis. "tää oikeesti lähtee nyt käyntiin". Harmi kun vielä ei oo sen enempiä mitään muuta ku pipoja tehtynä, mutta eiköhän me tästä voida aika pian uutisoida. Ja tottakai: -> tuolta lisää

5. Kirppu
- Kaisa on saanut opetettua Kirpulle parit hauskat jutut ja sen kanssa on entistä hauskempaa nyt. Ja oikeestaan tosi tylsää, ku kaikkiin mun top5-listoihin pääsee Kirppu ja Kaisa mukaan. Näin se nyt vaan on, ne aiheuttaa mulle niin paljon iloa ja onnea.

Tällä viikolla palataan asioille jo paljolla, kuten Balin kuvilla ja sen sellasilla eli eli eli. Olkaa virkeinä!

2 kommenttia:

  1. Hienoa. Omista onnenlähteistä pitääkin olla ylpeä ja niistä muistaa pitää ääntä.

    VastaaPoista
  2. Näin mäkin tämän asian näkisin. :)

    VastaaPoista