instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

lauantai 24. syyskuuta 2011

Syksymmällä

Aivan ensi alkuun täydet kiitokset kaikesta palautteesta koskien viime tekstiä! Sitä tuli paljon ja joitakin omakohtaisia kokemuksiakin sain. Kiitos kaikesta!

Nyt on syksy jo todenteolla menossa ja tästäpä tykkään. Syksyllä kun julkaistaan parisenkymmentä mielenkiintoista snoukkaleffaa ja talvifiilikset alkaa nousta kuin 244:n liikevaihto. Yksi snögämovie tuli jo katsottua, joka oli tasoltaan: ihan OK. Nitro Roadwarriors oli tekele eikä se sisältänyt suomalaisia. Yritettiin katsoa se Kaisan kanssa HD-tasoisena telkkarista, mutta tietokoneesta ei riittänyt tehot. Ihmetellä täytyy, että tollanen kolmisen vuotinen HP:n läppäri ei siihen pysty. Ei kuitenkaan oo mikään halvimman kategorian laite. Erityisen innoissani ootellaan Piratesin Bottom Line:a, Peoplen Good Look:ia, KBR:n Meets You:ta yms yms..

Tosta nyt ei sit varmaan kukaan muu innostunu, joten hypätään mun lupauksiin.. Tuli kateltua aiempia tekstejä, joissa lupailin kuvia Balin reissulta ja luvattiimpa me kiitoskortitkin häistä. Hohhoh. Kaisa, meidän tarvis varmaan skarpata! Kiitoskortit on toista kuukautta tossa pöydällä odottamassa postitusta ja Balin kuvat on koneella kuhan lisäis vaan world wide webbiin. Siinä kun nyt on käynyt niin mielenkiinnottomasti, että ei oo muistettu vaan noita juttuja. Jätän lupaamatta kuitenkin mitään sen kummempia.

Uutta konetta ollaan kateltu ja ens viikolla pitäis mennä hakemaan sellanen kaupasta. Sitten me katotaan kaikki 244.bileiden videomatskut, painetaan niistä jotain kivaa ja pamautetaan se nettiin. Eiköhän tossa vaiheessa viimeistään oo kaikki Balin kuvatkin netissä. Niin ja Balin reissulta me saadaan ainakin hieno movie, joten sekin tehään sitten uuden koneen aikakaudella.

Jyväskylän neljäs kämppä reiluun kahteen vuoteen tulee viikon päästä kyseeseen. Voi että! On ollu kaameeta epäonnea parissa ja tää Viitaniemen kämppä jää vaan yksinkertaisesti liian pieneks. Seuraava onkin sit tuplasti isompi, vaikka meitä siellä asuukin kolme + Kirppu. Se on myös 2000-luvun puolella raksailtu ja siinä on sauna. Seems like luxury! Tupareita juhlitaan julkkisteemalla ja paikalle tulee tottakai, seiskan viihdetoimitus! Haha

Nyt pakkailun pariin ja sitten illalla jotain lepposaa ja mukavaa! Palataan tarkemmin astialle taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti